LA CUINA DE PAGÈS. RECEPTES TRADICIONALS DEL MÓN RURAL

LA CUINA DE PAGÈS. RECEPTES TRADICIONALS DEL MÓN RURAL

Editorial:
FARELL, EL
Año de edición:
ISBN:
978-84-92811-55-7
Páginas:
128
Encuadernación:
Otros
Colección:
REBOST I CUINA
16,00 €
IVA incluido
En stock
Añadir a la cesta

Aquest llibre és el primer en què, de forma explícita, es reivindica la cuina de les dones de pagès, sovint acompanyades per altres col·lectius del món rural, com els caçadors, els pastors, els carboners, els bosquetans i els hortolans.
Les receptes són plats amb gust de terra perquè surten de la terra, i sovint de les necessitats del treball, amb tot el sabor d’una cuina a vegades ancestral i sempre apassionant.
Al món pagès, la vida sempre girava a l’entorn de la cuina, on permanentment, hivern i estiu, hi havia encès el foc a terra, que servia per escalfar-se o bé cuinar i prendre’n el caliu per posar als fogons encastats. Es menjava a la gran taula de fusta, amb el seu calaix per al pa i el porró sempre a punt per als de la casa i els passavolants, com a signe d’hospitalitat.

Otros libros del autor