100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA

100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA. DE LA CUINA DE LES ÀVIES ALS GERMANS ROCA

Editorial:
COSSETANIA
Año de edición:
ISBN:
978-84-9034-299-2
Páginas:
224
Encuadernación:
Otros
Colección:
DE CENT EN CENT
6,95 €
IVA incluido
No disponible

La cuina catalana --repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca-- ha estat declarada la primera del món. En aquest llibre, a manera de "cànon", hi descobrirem quins són els plats indispensables d'aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns dels que cuinen els grans xefs. Veurem com la cuina catalana és alhora arcaica, ben construïda, inventiva i evolutiva; un repte al plaer i un patrimoni cultural que val la pena conservar.

Otros libros del autor